Nieuwe LED productlijn van Hortilux Schréder

825px_breed

Boekestijn Elektrotech presenteert:

Nieuwe LED productlijn van Hortilux Schréder

Als partner van Hortilux Schréder, innovator op het gebied van lichttechniek, is Boekestijn Elektrotech verheugd dat Hortilux tijdens de Tuinbouw Relatiedagen in Nederland haar nieuwe LED productlijn presenteert. De lijn bestaat uit drie producten: HORTILED® Top, HORTILED® Inter en HORTILED® Multi. Elk met zijn eigen toepassingsgebied.

HORTILED Top is het meest efficiënte en veelzijdige armatuur in de markt en geschikt voor topbelichting van alle soorten gewassen. Dit armatuur levert 2,7 μmol/Joule, waar de huidige 1000 watt HPS-producten slechts 1,9 halen. Dit is een efficiencytoename van 42%.

De naam zegt het al. HORTILED Inter is speciaal ontworpen voor tussenbelichting, met name bij hogedraadteelten in vruchtgroenten. Dit armatuur vult de topbelichting aan. De belichting levert met 2,63 μmol/Joule ruim 10% meer licht dan vergelijkbare producten in de markt.

HORTILED Multi is speciaal ontwikkeld voor meerlagenteelt, kweekkamers, klimaatcabines, weefselkweek en dimbare onderzoeksopstellingen. Dit armatuur levert de hoogste efficiency in de markt tot maar liefst 2,5 μmol/Joule. Daarmee is deze belichting 60% energiezuiniger dan TL-verlichting.

Meer weten? Vraag het de specialisten van Boekestijn Elektrotech op de TBR.