Kies voor procesautomatisering iSii van Hoogendoorn

Elke tuinbouwondernemer streeft naar een optimaal kasklimaat en een hoog teeltrendement. De iSii van Hoogendoorn Growth Management is de meest geavanceerde procescomputer in de tuinbouw. Met iSii heeft u optimale grip op uw gewas. Boekestijn Elektrotech is een officiële dealer van Hoogendoorn Growth Management uit Vlaardingen.

Maximale opbrengst

Het biedt een totaaloplossing voor het efficiënt beheersen van kasklimaat, irrigatie en energie. De intelligente regelingen in iSii stellen u in staat om een hoge kwaliteit gewas te telen en een maximale gewasopbrengst te bereiken met een minimaal gebruik van water, energie en voedingsstoffen.

Dealer van Hoogendoorn

Omdat Boekestijn Elektrotech Sterdealer is van Hoogendoorn, zijn onze technici volledig ingevoerd in iSii. Als vaste dealer volgen wij nauwgezet de ontwikkelingen in de hard- en software. Bij nieuwbouw, uitbreiding en renovatie adviseren wij samen met Hoogendoorn over een installatie op maat. Omdat wij iSii door en door beheersen, is onderhoud en service van uw procescomputer in goede handen.