Elektrotechniek voor elk bedrijfspand in het Westland en daarbuiten

Een veilige, comfortabele en productieve werkplek begint bij een elektrotechnische installatie op maat. Boekestijn Elektrotech is in het Westland én ver daarbuiten uw betrouwbare installateur op dit gebied. Onze vakmensen installeren hoogwaardige materialen met zorg volgens NEN 1010.

Kleine en grote licht- en krachtinstallaties

Boekestijn Elektrotech regelt alle lichtinstallaties voor uw bedrijfspand. Wij plaatsen wandcontactdozen, brengen een verlichtingspunt aan, maar leveren ook complete krachtinstallaties van 4.000 ampere of meer. Klein of groot, voor elke installatie doorlopen we stap voor stap de procedures. Veiligheid gaat voor alles.

Lichtplan met LED

Binnen en buiten maakt de juiste verlichting het verschil. Licht zorgt voor veiligheid, comfort en een goede uitstraling van uw bedrijfspand. Of het nu gaat om een productiehal, een kantoor, kantine of een gezellige ontvangstruimte: voor elke situatie kan Boekestijn Elektrotech een creatief lichtplan maken. Steeds vaker brengen we energiezuinige LED-verlichting aan in kantoren of bedrijfsruimtes.

Noodverlichting voor veiligheid

Als de normale netspanning wegvalt, moet de noodverlichting gaan werken. Dat is zelfs een eis in de huidige Arbowet. Heeft u dat goed geregeld in uw bedrijfspand? Boekestijn regelt een onderhoudsvriendelijke noodverlichtingsinstallatie voor u. Veilig én esthetisch verantwoord!

Geluid- en omroepinstallatie

Bij veel bedrijven luisteren medewerkers graag naar muziek tijdens het werk. Boekestijn Elektrotech verzorgt voor u een complete installatie, van internet-tuner tot en met de luidsprekers. De installatie kunt u ook gebruiken voor berichten of een alarm- en pauzesignaal.

Wandgootinstallaties

Kantoorruimtes met een wirwar van draden, die kent u vast wel. Met een wandgootinstallatie bent u verlost van losliggende kabels en snoeren. Wilt u de indeling van de ruimte veranderen? Meer aansluitingen? Kabels inkorten? Dankzij de flexibele wandgoten is dat geen probleem.

PROCES AUTOMATISERING

GROEILICHT

ELEKTROTECHNIEK

DATA & TELECOM

BEVEILIGING