BORG-gecertificeerd installateur voor beveiliging van uw bedrijf

Inbraakbeveiliging voor elk pand

Wel eens te maken gehad met inbraak? Dan weet u hoe belangrijk het is uw bedrijf goed te beveiligen. Dieven zijn niet alleen uit op waardevolle laptops, beamers en andere apparatuur, maar beschadigen ook uw pand.

Boekestijn Elektrotech is dé installateur in het Westland en daarbuiten die BORG-gecertificeerd is voor inbraakbeveiliging. Vaak stellen verzekeraars inbraakbeveiliging door een erkend bedrijf als eis als u een polis wilt afsluiten. Wij maken een beveiligingsplan dat past bij uw bedrijf. Logisch, want een juwelier moet aan andere eisen voldoen dan een opslagloods. Wij zorgen voor maatwerk.

Elektronisch signaleringssysteem

Inbraakbeveiliging begint vaak met een elektronisch inbraaksignaleringssysteem. Dit alarmsysteem bestaat uit een centrale met een aantal detectoren. Zodra één van de detectoren een inbraak of een poging daartoe signaleert, geeft onze apparatuur automatisch een alarmsignaal aan de NVD Alarmcentrale. Mocht er schade of storing zijn aan uw installaties, dan staat onze 24-uurs servicedienst in de startblokken om alles weer in goede staat te brengen.

Brandbeveiliging en ontruimingsplan

Minstens zo belangrijk is brandveiligheid in uw bedrijf. Daarvoor is een goed brandmeldsysteem een vereiste. Het kan namelijk levens redden. Elk bedrijf is verplicht te beschikken over een ontruimingsplan. Over de aanschaf van een ontruimingsinstallatie en brandmeldinstallatie geven onze experts u graag advies. Deze installaties moeten voldoen aan NEN 2575 en NEN 2535. Vakkundige installatie en regelmatig onderhoud zorgen dat het systeem veilig is én blijft.

Toegangscontrole via een app

Bij veiligheid hoort een goede toegangscontrole. Op zoek naar betrouwbare tijdregistratie van uw werknemers? Wilt u monitoren wie er in uw pand is? Dan is elektronische toegangscontrole iets voor uw onderneming. Zowel binnen- als buitendeuren kunnen wij met een elektronisch slot uitrusten. Bediening met een code, tag, vingerafdruk of via een app op uw smartphone: het is allemaal mogelijk. In het Westland en daarbuiten gingen veel bedrijven u voor.

Cameratoezicht met IP-camera’s

Steeds meer bedrijven kiezen bij beveiliging voor cameratoezicht, vaak CCTV (Closed Circuit TV) genoemd. Het werkt preventief, maar kan ook inzicht geven bij incidenten. Met IP-camera’s kunt u via een app op uw smartphone ‘live’ een oogje in het zeil houden. U kunt zelf aangeven hoe lang u de digitale beelden wilt opslaan. Boekestijn Elektrotech adviseert u over de vele systemen, camera’s en het onderhoud ervan.

PROCES AUTOMATISERING

GROEILICHT

ELEKTROTECHNIEK

DATA & TELECOM

BEVEILIGING