Van telefooncentrale tot VOIP

Vast, mobiel of via internet bellen en mailverkeer: goede communicatie met uw relaties en tussen collega’s is steeds belangrijker. Wilt u de nieuwste technieken inzetten, dan is Boekestijn Elektrotech de aangewezen installateur. In het Westland, Zuid-Holland en daarbuiten. Onze specialisten praten u bij en maken een plan op maat.

VOIP-bellen integreren

Bellen via internet met de IP-technologie – het zogenaamde VOIP – integreren wij gemakkelijk in uw bestaande telefooncentrale. U bent goedkoper uit én behoudt tegelijkertijd de betrouwbaarheid van een vaste telefooncentrale.

Digitaal telefoonsysteem

Op zoek naar een digitaal telefoonsysteem waarmee u in en rondom het bedrijf goed bereikbaar bent? Wij kunnen uw huidige vaste telefooncentrale eenvoudig integreren met gsm-toestellen en andere centrales. Met zogenaamde repeaters of Wifi Access Points kunnen wij, zonder bekabeling, overal voor een sterk signaal zorgen.

Wifi Access Points en databekabeling

Het dataverkeer neemt nog steeds toe. Ook bij Wifi Access Points is een goede databekabeling aan te raden. De bekabeling verbinden wij via een patchkast met de server. Daarin zijn kabels keurig genummerd, zodat u altijd overzicht heeft.

PROCES AUTOMATISERING

GROEILICHT

ELEKTROTECHNIEK

DATA & TELECOM

BEVEILIGING