Kies voor procesautomatisering iSii en IIVO van Hoogendoorn

Elke tuinbouwondernemer streeft naar een optimaal kasklimaat en een hoog teeltrendement. De iSii en IIVO van Hoogendoorn Growth Management zijn de meest geavanceerde procescomputers in de tuinbouw. Met iSii & IIVO heeft u optimale grip op uw gewas. Boekestijn Elektrotech is een officiële dealer van Hoogendoorn Growth Management uit Vlaardingen.

Maximale opbrengst

Het biedt een totaaloplossing voor het efficiënt beheersen van kasklimaat, irrigatie en energie. De intelligente regelingen in iSii en IIVO stellen u in staat om een hoge kwaliteit gewas te telen en een maximale gewasopbrengst te bereiken met een minimaal gebruik van water, energie en voedingsstoffen.

Dealer van Hoogendoorn

Omdat Boekestijn Elektrotech Sterdealer is van Hoogendoorn, zijn onze technici volledig ingevoerd in de systemen van Hoogendoorn. Als vaste dealer volgen wij nauwgezet de ontwikkelingen in de hard- en software. Bij nieuwbouw, uitbreiding en renovatie adviseren wij samen met Hoogendoorn over een installatie op maat. Omdat wij iSii door en door beheersen, is onderhoud en service van uw procescomputer in goede handen.

PROCES AUTOMATISERING

GROEILICHT

ELEKTROTECHNIEK

DATA & TELECOM

BEVEILIGING