VOIP-bellen integreren in telefooncentrale

Bellen, mailen, VOIP: goede communicatie met uw relaties en tussen collega’s is belangrijk. Wilt u de nieuwste technieken inzetten, dan is Boekestijn Elektrotech de aangewezen installateur. In het Westland, Zuid-Holland en daarbuiten. Onze specialisten praten u bij en maken een plan op maat.

VOIP-bellen integreren

Bellen via internet met de IP-technologie – het zogenaamde VOIP – combineert u makkelijk met de betrouwbaarheid van uw vaste telefooncentrale. Wij zorgen voor de integratie. U bent voordeliger uit én heeft tegelijkertijd altijd de zekerheid van een goede bereikbaarheid.

Sterk signaal met Wifi Access Points

Op zoek naar een digitaal telefoonsysteem waarmee u in en rondom het bedrijf goed bereikbaar bent? Wij kunnen uw huidige vaste telefooncentrale eenvoudig integreren met gsm-toestellen en andere centrales. Met zogenaamde repeaters of Wifi Access Points kunnen wij, zonder bekabeling, overal voor een sterk signaal zorgen.

Dataverkeer en netwerken

Het dataverkeer neemt nog steeds toe. Ook bij Wifi Access Points raden wij een goede databekabeling als basis aan. De bekabeling verbinden wij via een patchkast met de server. Daarin zijn kabels keurig genummerd, zodat u altijd overzicht heeft.

PROCES AUTOMATISERING

GROEILICHT

ELEKTROTECHNIEK

DATA & TELECOM

BEVEILIGING