Elektrotechniek voor elk bedrijf

Elektra

Een veilige, comfortabele en productieve werkplek begint bij een elektrotechnische installatie op maat. Boekestijn regelt het voor uw bedrijfspand. Wij plaatsen wandcontactdozen, brengen een verlichtingspunt aan, maar leveren ook een complete krachtinstallatie van 4000 ampere. Klein of groot, voor elke installatie doorlopen we stap voor stap de procedures volgens NEN 1010. Veiligheid gaat voor alles.

Lichtplan met LED

Binnen en buiten maakt de juiste verlichting het verschil. Licht zorgt voor veiligheid, comfort en een goede uitstraling van uw bedrijfspand. Of het nu gaat om een productiehal, een kantoor, kantine of een gezellige ontvangstruimte: voor elke situatie maakt Boekestijn een creatief lichtplan. Energiezuinige LED-verlichting is steeds meer in trek, ook voor kantoren en bedrijfsruimtes.

Noodverlichting voor veiligheid

Als de normale netspanning wegvalt, gaat de noodverlichting werken. Dit is een eis uit de Arbowet. Heeft u dat goed geregeld in uw bedrijfspand? Boekestijn Elektrotech installeert onderhoudsvriendelijke noodverlichtingsinstallaties. Veilig én esthetisch verantwoord!

Wandgootinstallaties

Kantoorruimtes met een wirwar van draden. Herkenbaar? Met een wandgootinstallatie bent u verlost van losliggende kabels en snoeren. Wilt u de indeling van de ruimte veranderen? Meer aansluitingen? Dankzij de flexibele wandgoten en de ervaring van Boekestijn Elektrotech is er een betaalbare oplossing voor elke situatie.

PROCES AUTOMATISERING

GROEILICHT

ELEKTROTECHNIEK

DATA & TELECOM

BEVEILIGING