Boost je carrière
in de elektrotechniek!

Ben jij die monteur – service monteur of leerling monteur die toe is aan de volgende stap? En heb je affiniteit met techniek en interesse in grote of kleine projecten in de tuinbouw of utiliteit? Dan heeft Boekestijn Elektrotech voor jou de ideale baan! In verband met de groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers!

elektromonteur

Boekestijn Elektrotech is op zoek naar een elektro monteur.

Ben jij net in de sector actief maar wil je verder groeien? Dat kan bij Boekestijn! Wij maken jou een expert in elektrotechnische installaties!

Junior monteurs

Ligt je hart bij (elektro)techniek en ben je op zoek naar een uitdagende baan bij een energieke werkgever. Een gevarieerde baan waarbij je kunt werken aan veel verschillende elektrotechnische systemen, met enthousiaste mensen in een dynamische werkomgeving.

Tuinbouw service monteur

Boekestijn Elektrotech is op zoek naar een tuinbouw service monteur. Vind jij het heerlijk om met je handen te werken? Ben jij technisch aangelegd?

Wij maken jou een expert in elektrotechnische installaties binnen de tuinbouw!

Monteur beveiliging

Je bent monteur en hebt zin in een nieuwe uitdagende baan bij een energieke werkgever. Een gevarieerde baan waarbij je kunt werken aan veel verschillende elektrotechnische systemen, met enthousiaste mensen in een dynamische werkomgeving.

KICK-START
je carrière Bij de
elektrotech ACADEMY!

Leerling monteurs worden binnen ons bedrijf opgeleid tot volwaardig monteur. Hiervoor kan een leer/werk traject bij ons doorlopen worden. Gedurende 4 dagen per week wordt je getraind in de praktijk. Je maakt dan kennis met de verschillende disciplines die bij ons bedrijf aanwezig zijn. Van aanbrengen van leidingen, kabelgoot, wandcontactdozen en verdelers tot complete camerasystemen, toegangscontrole en beveiligingingsinstallatie.

De over gebleven dag ga je naar school waar je samen met leeftijdgenoten de theorie uitgelegd krijgt. Periodiek is er overleg tussen jou, je mentor van school en de stagebegeleider van ons bedrijf. Na 2 jaar kan je de basis opleiding succes afgerond hebben waarna je een vervolg studie kan starten en je eventueel kan specialiseren.