BORG-gecertificeerd installateur voor beveiliging

Gecertificeerd BORG-installateur in Westland

Wel eens te maken gehad met inbraak, vandalisme of sabotage? Dan weet u hoe belangrijk het is uw bedrijf goed te beveiligen. Dieven zijn niet alleen uit op waardevolle laptops, beamers en andere apparatuur, maar beschadigen ook uw pand of voorraad. Vertrouwelijke informatie kan verloren gaan.

Beveiligingsplan door erkend installateur

Boekestijn Elektrotech is dé installateur in het Westland die BORG-gecertificeerd is voor inbraakbeveiliging. Verzekeraars stellen inbraakbeveiliging door een erkend bedrijf vaak als eis bij het afsluiten van een polis. Wij maken een beveiligingsplan dat past bij uw bedrijf. Logisch, want een juwelier moet aan andere eisen voldoen dan een tuinbouwondernemer. Wij zorgen voor maatwerk.

Inbraakbeveiliging elektronisch

Een belangrijk onderdeel van inbraakbeveiliging is een elektronisch inbraaksignaleringssysteem. Dit alarmsysteem bestaat uit een centrale met een aantal detectoren. Zodra één van de detectoren een inbraak of een poging daartoe signaleert, kan onze apparatuur automatisch een signaal doorgeven naar een mobiel nummer of naar de meldkamer. Mocht er schade of een storing zijn aan uw installaties, dan staat onze 24-uurs dienst klaar om die te repareren.

Brandbeveiliging en ontruimingsplan

Minstens zo belangrijk is brandveiligheid in uw bedrijf. Daarvoor is een goed brandmeldsysteem een vereiste. Het kan levens redden. Elk bedrijf is verplicht te beschikken over een ontruimingsplan. Over de aanschaf van een ontruimingsinstallatie en brandmeldinstallatie geven onze experts u graag advies. Deze installaties moeten voldoen aan NEN 2575 en NEN 2535. Vakkundige installatie en regelmatig onderhoud zorgen dat het systeem veilig is én blijft.

Toegangscontrole via een app

Bij veiligheid hoort een goede toegangscontrole. Wilt u weten wie er in uw pand is? Op zoek naar betrouwbare tijdregistratie van uw werknemers? Of wilt u transporteurs of klanten op een bepaald tijdstip toegang geven? Dan is elektronische toegangscontrole zeker iets voor uw bedrijf.

Zowel binnen- als buitendeuren kunnen wij met een elektronisch slot uitrusten. Bediening met een code, tag, vingerafdruk of via een app op uw smartphone: het is allemaal mogelijk. In het Westland en daarbuiten gingen veel bedrijven u voor.

Cameratoezicht met IP-camera’s

Steeds meer bedrijven in de tuinbouw kiezen bij beveiliging voor cameratoezicht, vaak CCTV (Closed Circuit TV) genoemd. Het werkt preventief, maar kan ook inzicht geven bij incidenten. Met IP-camera’s kunt u via een app op uw smartphone ‘live’ een oogje in het zeil houden. Bovendien geeft u zelf aan hoe lang u de digitale beelden wilt opslaan. Boekestijn Elektrotech adviseert u over de vele systemen, camera’s en het onderhoud ervan.

PROCES AUTOMATISERING

GROEILICHT

ELEKTROTECHNIEK

DATA & TELECOM

BEVEILIGING