Monteur beveiliging

Boost je carrière in de elektrotechniek!

Je bent monteur en hebt zin in een nieuwe uitdagende baan bij een energieke werkgever. Een gevarieerde baan waarbij je kunt werken aan veel verschillende elektrotechnische systemen, met enthousiaste mensen in een dynamische werkomgeving.

Boekestijn Elektrotech heeft die baan voor jou. We zijn op zoek naar een Monteur beveiliging die bij ons middelgrote installatiebedrijf in het Westland komt werken. En er is nu direct plek!

Bij ons kun je je enthousiasme voor inbraakbeveiliging, toegangscontrole en camerasystemen kwijt. Boekestijn Elektrotech is gespecialiseerd in de installatie van klimaat- en procescomputers en regelinstallaties voor de tuinbouw. Daarnaast leveren en monteren we beveiligingsinstallaties, telecommunicatiesystemen en elektrotechnische installaties in zowel de tuinbouw als de utiliteit. Je hebt het bij ons altijd naar je zin!

  • Ben je in het bezit van een diploma op MBO-niveau?
  • Heb je de Westlandse werkmentaliteit?
  • Ben je stipt en werk je secuur?
  • Beheers je de Nederlandse taal?
  • Ben je prettig in de omgang met collega’s en klanten?

Mail dan snel je cv en korte motivatie naar erik@boekestijn.net. Wij bieden een prima salaris en arbeidsvoorwaarden die bij de huidige tijd passen. Geef je carrière een boost, bij Boekestijn Elektrotech!

VUL JE GEGEVENS IN &
SOLLICITEER DIRECT

KOM JIJ ONS
TEAM VERSTERKEN?